Tahniah Diatas Kemenangan PAS Di Manek Urai

Calon PAS Manek Urai Dewan Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang  mengucapkan tahniah diatas kemenangan PAS di PRK Manek Urai, Walaupun dengan majoriti yang tipis tetapi diatas semangat juang bagi memastikan kemengan Islam di sana amat la bermakna kepada semua pejuang-pejuang yang mendokong perjuangan Islam.

Pelbagai isu, cabaran, ugutan dan tawaran dari pihak UBN dalam menarik lebih ramai pengundi untuk mengundi mereka tetapi penduduk Menk Urai tidak mudah terpedaya dengan janji-janji yang ditaburkan. Seperti PRK-PRK yang lain PAS melawan UMNO dengan serba kekurangan walaupun PAS bertindak sebagai sebuah kerajaan negeri yang serba kekurangan dari segi menawarkan budget yang besar tetapi semangat dan komitmen yang ditunjukkan oleh semua petugas amat lah baik sekali. Baik petugas di Negeri Kelantan atau dari negeri-negeri lain.

Dewan Pemuda PAS Negeri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua petugas dari Negeri Pulau Pinang yang telah menghantar kontigen untuk membantu dalam PRK kali ini. Terutama petugas-petugas di Dewan Pemuda PAS Kawasan-Kawasan yang dapat menghadirkan diri bagi membantu PRK Manek Urai. Seterusnya pemuda akan bertemu pada 1 Ogos 2009 di Kuala Lumpur bagi Himpunan Mansuhkan ISA.

Advertisements

Posted on July 17, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: