Sumbangan Kepada Unit Amal

Alhamudlillah , Sumbangan untuk ahli Unit AMAL Pulau Pinang yang mengalami kemalangan sewaktu hendak bertugas semasa perhimpunan manush isa pada 1 Ogos yang lalu telah berjaya dikumpulkan hampr RM 40,000. Insya’Allah segala sumbangan yang diberikan oleh orang ramai seluruh negara akan di gunakan untuk keperluan Saudara Abdul Razak dan Saudara Wahab yang mengalami kecederaan serius. Pada minggu lepas Ust Yusni Mat Piah telah menziarah kedua-dua keluarga tersebut untuk menyampaikan sumbangan pendahuluan bagi menampung keperluan harian mereka sekeluarga.

Buat masa ini sumbangan terus ke akaun di tutup kerana memberi laluan kepada tabung Pilihnaraya Kecil Permatang Pasir, tetapi sesiapa yang masih ingin memberi sumbangan boleh menghubungi Ust Yusni Ketua Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang (No Tel : 019 4500660 ) atau Saudara Zamadi (Bendahari DPPNPP – 0194467922@ 0124888695).

*PARA DERMAWAN SEKALIAN DEWAN PEMUDA PAS NEGERI INGIN MEMOHON SUMBANGAN BAGI MENGHADAPI PILIHANRAYA KECIL PERMATANG PASIR (N11) PADA 25 OGOS NANTI : SEHUBUNGAN DENGAN INI PIHAK DEWAN INGIN MEMOHON JASA SAUDARA SEKALIAN UNTUK MEMBERI SUMBANGAN KEPADA AKAUN BANK ISLAM DEWAN PEMUDA PAS NEGERI PULAU PINANG ( 07016010059732 )
SEKIAN TERIMA KASIH .

Advertisements

Posted on August 15, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: