Program Jelajah Orang Muda (JOM) Permatang Pasir

Program Jelajah Orang Muda (JOM) peringkat DUN Permatang Pasir telah berjaya dilangsungkan pada 19 Februari 2012 bertempat di sekitar DUN Permatang Pasir. Sebanyak 5 program yang melibatkan penglibatan masyarakat sekitar Permatang Pasir telah dilangsungkan pada tarikh tersebut. Antaranya adalah Gotong Royong Unit Amal, JOM Sihat, Pertandingan Bayi Sihat,Futsal Piala Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang dan Malam Santai Anak Muda bersama Radzi Melissa.

ADUN Permatang Pasir, Yang Berhormat Ustaz Salleh Man yang menjelajah ke setiap program sepanjang hari tersebut telah merasmikan kebanyakan program yang dilangsungkan. Manakala Pertandingan Futsal Piala Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang yang telah disertai oleh 96 pasukan telah dirasmikan oleh Ketua Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang.

Pada sebelah malam telah dilangsungkan pelancaran Scram Riders Peringkat Pulau Pinang. Ianya kemudian diikuti dengan Malam Santai Anak Muda bersama Radzi Melissa yang dilancarkan di Kampung Petani.

Sambutan yang diberikan amat menggalakkan. Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang mengucapkan tahniah kepada semua yang terlibat. InsyaAllah program ini akan diteruskan lagi ke DUN lain di negeri Pulau Pinang.

Gambar-gambar program boleh dilihat di http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2729087150573.2117354.1359054097&type=3

Posted on February 20, 2012, in Aktiviti Pemuda and tagged , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. TAHNIAH! SYABAS! ALHAMDULILLAH!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: